03.02.2023  |  Interior  |  Design

Villa Collection Denmark i et skulpturelt lys

Innhold fra partner Hva er dette?

Det personlige preget. Den kreative vrien. Det er noen av de viktigste elementene når du vil skape en unik atmosfære i hjemmet. En atmosfære som kaster lys over hvem du er.

Med nytt skulpturelt kunsthåndverk ønsker Villa Collection Denmark deg nok en gang velkommen med flott tilbehør til hjemmet, som passer perfekt til et skandinavisk uttrykk – med en personlig og internasjonal vri. Det gjelder også de nye Lyng- og Lyst-vasene og de matchende lysestakene.

Leken design

Både vasene og lysestakene har en unik og nesten leken design som er inspirert av trærnes greiner i naturen.

Lyng er den sandfargede utgaven, mens Lyst er navnet på de svarte versjonene av vasen og den seksarmede lysestaken, som alle er laget av polyresin. De flotte vasene er 11 x 11 x 30 cm, og de skulpturelle lysestakene, som leveres uten lys, er 28 x 10 x 13,5 cm.

En lysende vår

Når våren står for døren, men varmen og de lyse kveldene ikke har kommet helt ennå, er det helt naturlig å la et par vakre stearinlys bidra til å kaste lys og skape en hyggelig atmosfære.

De fine kronlysene av stearin er 2,2 x 30 cm og finnes i fargene Cream, Svart, Dark grey, Taupe og Sand. Kjertelysene av parafin finnes i de samme fargene, og de er 1,2 x 30 cm. Og sammen med vasene og lysestakene er de perfekte når du vil skape en koselig atmosfære og kaste glans over interiøret.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer