10.03.2023  |  Interior  |  Design

Villa Styles presenterer kreativ farge

Innhold fra partner Hva er dette?

Villa Styles sier farvel til vinteren med søte, vittige vaser og fantasifullt designede lysestaker. Med de spennende nyhetene sprer Villa Styles masse fargeglede, samtidig som du kan skape en unik atmosfære i hjemmet.

Villa Collection Denmark er elegant boligtilbehør som kombinerer den klassiske nordiske stilen med internasjonale trender. Med Villa Styles tilføyer merket enda et lag av trendy lekenhet og finurlig boligtilbehør som bidrar til å skape en helt unik og elegant atmosfære.

Nebbete vaser

Den morsomme, stripete vasen har sin egen personlighet. På avstand ser den ut som en vanlig vase, men når du kommer nærmere, oppdager du at det er den slett ikke. Vasen har et lite nebb og inngraverte øyevipper som får den til å ligne på en søt eventyrskapning som sprer glede og varme i hjemmet.

Vasen finnes i fargene blå, grønn, brun og gul, og du kan velge mellom to størrelser, slik at du kan sette den både i vinduskarmen, på et møbel i gangen og på salongbordet. Den store vasen er 12 x 11 x 34 cm, og den lille er 11,5 x 10 x 26 cm.

Full fart fremover

Det er full fart for farger og former på de nye lysestakene fra Villa Styles. De to rørformede modellene, som begge er 6 x 5 x 21 cm, leker med lag på lag-effekter og spennende fargekombinasjoner.

Den tredje modellen av de nye lysestakene har mange organiske, runde former. Denne modellen er 6 x 5 x 18 cm, og den finnes i enten grønt eller kremfarget med rosa detaljer. Og som alltid er de fargerike nyhetene fra Villa Styles skapt for å skape en god atmosfære i hjemmet.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer