13.08.2019  |  Furniture  |  Design

Circus bord

Bord med nordisk og avantgarde uttrykk.

De nye bordene består av en kjegleformet sokkel som kan polstres i enten tekstil eller lær. Oppå plasseres en rund eller firkantet bordplate i enten marmor eller glass. Bordene kan kombineres på utallige måter og finnes i to størrelser og to høyder: Ø 40 cm i høyde 31 cm og 38 cm og Ø60 i høyde 31 cm og 38 cm.

Bordenes allsidighet betyr at de kan brukes mange steder, både som sofabord og sidebord, eller som en stor øy med sammensatte bord, som tilfører et helt nytt uttrykk.

”Jeg ville gjerne lage et bord som kunne forvandles i det uendelige i form av kombinasjonen av tekstil, lær, marmor eller glass. Med Circus er det mulig å skape sitt eget unike bord. Setter man sammen flere bord og leker med uttrykk og høyder, skapes en vakker øy”, forklarer Nils Juul Eilersen.

https://eilersen.eu/

-GB

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer