11.11.2020  |  Interior  |  Belysning

Vinnerne av Norsk Lyspris 2020

Norsk Lyspris er den gjeveste hedersutmerkelsen for lysdesign og belysningsprodukter i Norge, og deles ut årlig i regi av den ideelle organisasjonen Lyskultur.

Universitetsmuseet i Bergen - Naturhistorisk Museum, Farrisbrua - fra 3D til 2D, Vault tak & vegg, Sandvika-lykta, Stavanger Lysplan og Nordisk lys og fargebruk i cellekontor - Bacheloroppgave Lysdesign er vinnerne av Norsk Lyspris 2020.

Disse vinnerne av Norsk Lyspris 2020 ble kåret under Lysets Dag på DOGA 11. november i Oslo av konferansier Olli Wermskog. Kåringen ble streamet live. Spennvidden er stor og vinnerne inkluderer historiske bygninger, broer, byplaner og bacheloroppgaver og omfatter lysdesign, produkter og lysinstallasjoner, fra anerkjente aktører til unge talenter.


Her er alle vinnere av Norsk Lyspris 2020:
• Beste innendørsprosjekt – Universitetsmuseet i Bergen – Naturhistorisk Museum
• Beste utendørsprosjekt – Farrisbrua
• Beste produkt eller teknisk løsning – Vault tak & vegg
• Beste spesialdesignet produkt til prosjekt – Sandvika-lykta
• Åpen klasse – Stavanger lysplan
• UNG – Nordisk lys og fargebruk i cellekontor – Bacheloroppgave Lysdesign

Norsk Lyspris har de siste årene opplevd en eksplosiv økning i antall søknader, og juryens vurdering av søknadene resulterte tidligere i høst i 16 nominerte. I kveld ble det kåret seks vinnere og utdelt 10 diplomer.

En av vinnerne kan også bli nominert til Nordisk Lyspris, som arrangeres av belysningsorganisasjoner i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer