01.03.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Witt kjøper virksomheten CookPerfect

Innhold fra partner Hva er dette?

Witt investerer i teknologiplattformen bak bl.a. markedets mest nøyaktige trådløse steketermometer.

Virksomheten, CookPerfect, har en unik teknologiplattform og stor knowhow innenfor produktutvikling. Deres unike steketermometer har vært på markedet siden 2018 og selges i dag over hele verden - og er allerede en integrert del av Witts produktportefølje under navnet ’Witt by CookPerfect’.

Det spesielle ved CookPerfect steketermometer er kjøttnålen, som er utstyrt med hele fem sensorer. De måler temperaturen forskjellige steder i kjøttet samt en spesialutviklet algoritme, som bruker disse målepunktene til å beregne kjernetemperaturen og varmestrømmen gjennom kjøttet. Forbrukeren er derfor garantert alltid å få målt kjernetemperaturen, uansett steketermometerets plassering i kjøttet. Tradisjonelle steketermometre måler kun temperaturen i nålens spiss, og derfor risikerer man enten over- eller undertilberedt mat, hvis ikke termometeret settes helt nøyaktig i midten.

”Vi opplever en høy etterspørsel etter denne produkttypen, så det er naturligvis interessant å få tak i det absolutt beste produktet innenfor denne nisjen,” forteller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.

I dag er Witt sterkt representert innenfor pizzaovner, og med kjøpet av CookPerfect har de nå mulighet til å få enda mer fart på eksportreisen innenfor ’Barbecue’-segmentet. 

CookPerfect: https://cookperfect.com/

Witt A/S: https://www.witt.dk/

For ytterligere informasjon:

Kasper Witt, Business Development & Investment Director, Witt - kw@witt.dk

Claus Tange, Managing Director, Witt - claust@witt.dk

Henrik Buur, Sales Director, Witt - hbu@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer