15.10.2019  |  Interior  |  Brukskunst

Spring Copenhagen relanserer en klassisk tekanne

Tekannen fra Eva Stæhr-Nielsen er et designikon som endelig er tilbake på markedet. Den ble opprinnelig designet i 1930.

Tekannen er formgitt etter samme prinsipp som den berømte Spaltekannen. I designet av helletuten spalter Eva Stæhr-Nielsen også på formen og skaper den unike helletuten. I stedet for å bøye toppen av tuten tilbake til en stor hank, gjør Eva Stæhr-Nielsen simpelthen bøyningen til øyet som bøyer hanken.

Tekannen fås i en kremhvit farge og kan suppleres med Kop som også er designet av Eva Stæhr-Nielsen. I løpet av sin karriere mottok Eva Stæhr-Nielsen en rekke internasjonale designpriser i bl.a. Milano, Paris, Tokyo og USA. I dag er hennes stentøysdesign ettertraktet blant samlere over hele verden.

www.springcopenhagen.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer