10.06.2021  |  Interior  |  Bad

Zen for hender og føtter

Innhold fra partner Hva er dette?

Stjel et øyeblikk med zen i hverdagen med de nye, fine hånd- og fotspaene fra INU. Og nyt synet og følelsen av velstelte hender og føtter.

Skjem bort hendene og føttene dine med de nye, fine hånd- og fotspaene fra INU. De emaljerte fatene er vakre nytolkninger av det klassiske vaskefatet – med en mykt buet kant som er behagelig å gripe rundt og å hvile ankler og håndledd på. De lanseres i den nye, fine fargen Vaporous Green.
 

Fatene rommer henholdsvis 1 og 6 liter, og den myke «knekken» i sidene viser hvor mye vann du trenger til hånd- eller fotspaet. Begge fatene har lokk som kan brukes som brett til oljer, neglelakk, det nye, velduftende fotsaltet fra INU, børsten med naturbust eller kolleksjonens lille håndkle i 40 x 60 cm.

Om INU

INU er nærvær – hverdagens luksus – i form av nytelse som er inspirert av roen, balansen og sanseligheten fra den skandinaviske bade- og saunakulturen. Det er elegant design, myke tekstiler og fine, sarte dufter til en velfortjent pauser fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer