22.04.2022  |  Interior  |  Tekstiler

5 raske - Kathrine Nørgård Home

En av de mest fremtredende designerne i Norge, starter med interiør. Følg med!

Kathrine Nørgårds stil er synonymt med utsøkte materialer og høy teknisk presisjon, funksjonalitet og komfort. Nå er Kathrine i full gang med å forfølge visjonen hun hadde fra starten av sin karriere som klesdesigner, og bygge merkenavnet sitt til et luksuriøst livsstilsmerke. Kathrine Nørgård HOME vekkes til live i år, hun er engasjert.

1)
Når startet interessen for interiør?
–Interessen min for interiør har vært der så lenge jeg kan huske. Estetikk i kombinasjon med gode praktiske løsninger og komfort, har alltid tiltalt meg. Når noen sier at de kun er opptatt av å ha det funksjonelt hjemme, så er min tilbakemelding at det ene utelukker ikke det andre. Hvorfor ønske seg et hjem som bare har fokus på det praktiske? Når du også kan skape et nydelig hjem du gleder deg å komme til hver dag.


2)
Hva vil du si er din "visjon" for HOME?
–Min visjon for HOME kolleksjonen er å videreutvikle min merkevare Kathrine Nørgård, som ble etablert i 2010. Da jeg startet opp med min kleskolleksjon den gang, var målet å bygge et lifestyle brand, og i år lanseres 2 nye kolleksjoner, hvor den ene er innen interiør.
Kathrine Nørgård HOME er en del av min merkevare, hvor bærekraft og et grønt fokus inngår i DNA’et til virksomheten. Den første kolleksjonen er laget av overskuddsmateriale fra min kleskolleksjon "Kathrine Nørgård Signature Collection". Putekolleksjonen er produsert i Litauen, hvor alle våre kolleksjoner lages. Vi har valgt å holde produksjonen nær markedet vårt. Det reduserer behovet for å transportere materialer og produkter unødvendig, og bidrar til å redusere miljøavtrykket.


3)
Hva er tema for putekolleksjon?
– Fokuset er å bidra til miljøbevissthet og øke oppmerksomheten rundt temaet. Det er mange måter å bidra til en mer bærekraftig produksjon av interiør og klær, og i vårt tilfelle ønsker å vi å benytte overflødige kvalitetsmaterialer fra vår klesproduksjon, til den første Kathrine Nørgård HOME putekolleksjonen.


4)
Hvor selges den?
–I første omgang er kolleksjonen tilgjengelig via egen nettside: www.kathrinenorgard.no
Vi vil i løpet av dette året inngå samarbeid for videre distribusjon av Kathrine Nørgård HOME.  I denne sammenheng ser vi frem til å presentere konseptet og kolleksjonen til spennende, representative samarbeidspartnere nasjonalt og internasjonalt.


5)
Når kommer første HOME kolleksjon?
–Den første HOME kolleksjonen lanseres i år, den 22.04.22. Gleder meg enormt!

LYKKE TIL KATHRINE!
 
For nærmere informasjon:
MOBIL: (+47) 950 06 868
post@kathrinenorgard.no


WWW.KATHRINENORGARD.NO

Fakta
Den norske motedesigneren Kathrine Nørgård ble uteksaminert fra den anerkjente moteskolen ESMOD Oslo i 2008 med en grad i motedesign og kreasjon. I 2010 introduserte Kathrine sitt eget merke ‘Kathrine Nørgård’ og begynte å designe eksklusive unike kjoler. Kathrine Nørgård skaper klassikere med en tidløs kvalitet og av varig verdi med sikte på å bidra til en mer bærekraftig verden.

Design av Nørgård har blitt en kjær eiendel for mange kvinnelige kjendiser og kjente kvinner som Kathrine Sørland, Ingeborg Heldal, Linda Johansen og Tone Damli, alle kjent for å bære designerens kreasjoner. Kathrines feminine og elegante, men likevel sensuelle kreasjoner vises ofte på den røde løperen og har vært omtalt i flere motemagasiner og TV-serier.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer