AL FRESCO

I sin trendprat på Formland forteller trendjeger Anette Eckmann om hvordan du kan lage Al Fresco-arrangementer i butikken hele året.

Foto: Anette Eckmann

Hvordan gjenoppfinner du deg selv – og ikke minst virksomheten din – midt i et paradigmeskifte og i en kaotisk tid som betyr store endringer for så å si alle bransjer og mennesker, og hvordan finner du lyst, mot og energi til å bli en suksess bedriftseier?

Dette gjøres bl.a. ved å være tilpasningsdyktig, fleksibel og ultraelastisk. I tillegg må du være flittig og blekksprutaktig, og du må tilegne deg en tankegang som hele tiden er klar til å "endre"! Det sier trendjeger Anette Eckmann, som holder trendsamtaler under overskriften AL FRESCO hver dag på Formland Spring 2025.

Anette er inspirert av begrepet Al Fresco, som stammer fra Italia og opprinnelig betyr «i frisk luft» og som viser til en maleteknikk hvor motivet er malt på en fuktig, nykalket overflate. Al Fresco refererer også til å spise under åpen himmel og sunn og god mat, tilberedt av sesongens beste ferske og lokale råvarer, Al Fresco!

I sin trendprat kommer Anette med ideer og inspirasjon til hvordan du som bedriftseier kan planlegge en AL FRESCO aktivitetskalender med friske, aktuelle, kreative og fantasifulle aktiviteter i butikken hele året.

Relatert innhold

23.04.2025Witt A/S

Sponseret

iRobot lanserer Roomba® Max 705 Vac-robot + AutoEmpty™-dock

23.04.2025Designbase.no

New Works leverer nok en positiv rapport

23.04.2025Designbase.no

JYSK når målet om ansvarlig trevirke

22.04.2025Designbase.no

Ny satsing har fokus på grønn omstilling

22.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Klesvaskeriets nye venn

22.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Sommerfester - gaver som gleder

21.04.2025Designbase.no

Designing happiness

16.04.2025F&H Group AS

Sponseret

Bli en del av de voksnes rekker - med et smil

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023