Tema: Moderne matlaging: Bevisste valg på kjøkkenet
I dagens kjøkken er smak og ernæring bare halve oppskriften – omtanke og ansvar har blitt faste ingredienser. Vi ser nærmere på fremtidens kjøkkenutstyr og snakker med kokkene som bruker det til å lage måltider i verdensklasse.
11.11.2024Eva Solo
Sponseret
Hva skal til for å bli verdens beste kokk?
I mer enn 20 år har Eva Trio levert gryter, panner og redskaper til danske kokker som konkurrerer i verdens tøffeste kokkekonkurranse, Bocuse d'Or. Bli med på treningskjøkkenet og møt den danske kandidaten og hans team for en prat om millimeterpresisjon, endeløse repetisjoner og uunnværlige verktøy.
11.11.2024Eva Solo
Sponseret
Eva Solo: Slik måler vi klimaavtrykket fra design til avhending
Hos Eva Solo drives vi av ønsket om å skape varige, positive endringer. Derfor kartlegger og dokumenterer vi klimapåvirkningen i alle faser av produktenes livssyklus, noe som gjør det mulig for oss – og våre forbrukere – å ta mer ansvarlige og informerte valg.
Se flere temaer
se altHold deg oppdatert med designbase.no
Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.