08.06.2021  |  Business  |  Design

SoFI, School of Fashion Industry,

Med utgangspunkt i Oslos nye område Vandparken viser årets studenter ved Interiør og Retail Design frem spennende, nytenkende muligheter for området gjennom sin digitale avgangsutstilling 11.juni!

Studentene ved utdanningene Interiør og Retail Design ved School of Fashion Industry vil under årets digitale utstilling presentere sine fordypningsoppgaver. Fordypningsoppgavene har tatt utgangspunkt i Oslos nye område Vandkunsten og alle studentene leverer sine bidrag til både kommersielle lokaler som butikker, cafeer og til private leiligheter. Studentene presenterer seg selv, oppgaven og en film av det ferdige designet i lokalet.

«Studentene har vist pågangsmot, endringsvilje og arbeidslyst i en utfordrende periode med corona restriksjoner. De har tilegnet seg mer kunnskap og er dyktigere enn noen sinne! Det er med stolthet vi gleder oss til å vise frem studentene og deres arbeider.» - Uttaler studieleder Marit Andreassen

Studentene presenterer seg selv, oppgaven og en film av det ferdige designet via en online portfolio på den digitale utstillingen. Vi håper du tar deg tiden til å se og bli inspirert!

Link til på melding den 11.juni kl 18: https://fs12.formsite.com/bilder/pmld_foredrag/index.html?1621500884285

OM SOFI – SCHOOL OF FASHION INDUSTRY

SoFI, School of Fashion Industry, tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. Vi ble stiftet i 2009 og tilbyr de toårige utdanningene Motedesign og Moteindustri, samt de halvårige utdanningene Motekonsulent og Motekommunikasjon som steds- og nettbasert med samlinger. I tillegg tilbyr vi også de ettårige utdanningene Interiør og Retail Design. Alle utdanningene er NOKUT-godkjente og støttet av lånekassen.

På SoFI møtes du av erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.Våre utdanninger gjør studentene attraktive for næringslivet, og vår visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til moteindustrien. Vi skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked og ønsker å skape trygghet rundt de tekniske og håndverksmessige ferdighetene som moteindustrien krever.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer