10.11.2020  |  Interior  |  Bad

Enklere med komplette baderomsløsninger

Badet er et av de viktigste oppholdsrommene i hjemmet.

Det gjør at mange søker mer komplette og harmoniserende baderomskonsepter som samsvarer med personlige behov og individuelle stil.

Perfect Match konseptet fra GROHE tilbyr komplette baderomsløsninger og produktkombinasjoner som matcher 100% i form og funksjon. Dette betyr at designet til kranen matcher med vasken og dusjsystemet, og selv tilbehøret passer perfekt til. Dermed blir det enklere enn noen gang for forbrukere å skape drømmebadet sitt.
- I løpet av den siste tiden har vi brukt mer tid i hjemmet. Et resultat av dette er at hjemmet i økende grad gjenspeiler hvem vi er. Velvære blir stadig viktigere og gode baderomsrutiner anses å være et vesentlig element i hverdagen, sier Gudy Herder, internasjonal trendkonsulent i Eclectic Trends.
Hva med individuelle tilpasninger?
Baderomsstiler varierer med individuelle behov og personlige preferanser. Noen baderom er små, og andre er mer romslige. Noen har fokus på det funksjonelle, mens andre foretrekker en kreativ spa-atmosfære. Mens noen liker runde og organiske former, ønsker andre å skape et skarpere og mer firkantet utseende. For en forbruker kan det store utvalget av produkter fort bli overveldende, særlig når man ønsker å pusse opp hele badet på en gang.
- Koordinerte baderomsløsninger er avgjørende for å skape et perfekt balansert rom for avslapning og velvære. Derfor blir komplette og sammenhengende interiørkonsepter stadig mer populære. De hjelper forbrukere med å finne de rette produktene, og er med på å skape et harmonisk og gjennomgående baderom, forklarer Gudy Herder.
GROHE Perfect Match er produktkombinasjoner som gjør det enklere. Produktkombinasjonene består av forskjellige koordinerte baderomsløsninger med kraner, servanter, badekar, dusj, toaletter, trykkplater og tilbehør. Produktene er designet til å matche perfekt i form og funksjon, og finnes i et utvalg av forskjellige fargeoverflater.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer