16.10.2020  |  Dining  |  Design

Glasskunst på spisebordet

Innhold fra partner Hva er dette?

GLACIER KARAFFEL OG GLASS AV PETER SVARRER

Den nye glass-serien fra Stelton, kalt Glacier, består av en karaffel med tilhørende glass. Peter Svarrer står bak designet, og han var i mange år tilknyttet Holmegaard Glassverk. Han anses for å være en av Danmarks beste glasskunstnere og spesialist innen sitt felt.

Seriens formspråk er enkelt, men brytes opp av den skulpturelle strukturen i bunnen som har referanser til den skandinaviske naturen, majestetiske isbreer og de nordiske vintrene preget av frost og klare iskrystaller. Glacier er et vakkert element på bordet og kan med sitt enkle design brukes både i hverdagen og når det kommer gjester.

Bruk karaffelen og glassene til servering av vann, eller når det i helgen skal nytes et glass whisky. Opplev hvordan bunnens elegante fasetter beveger seg i vannspeilet. Glassene tåler både kalde og varme drikker. I tillegg til karaffelen med et tilhørende glass, kan Glacier glass kjøpes i et sett på 6 stk., så det er nok til alle.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer