30.09.2022  |  Dining  |  Design

Rytmisk design - Luna brødkurv og telysholdere

Innhold fra partner Hva er dette?

Stilig og karakterfullt design på samme tid – det er det du får med den nye Luna brødkurv og det klassiske settet med telysholdere. Designerne Halskov og Dalsgaard har i designet lekt med spillet som oppstår når man blander ulike materialer. Utskjæringene står knivskarpt i det mattlakkerte rustfrie stålet og åpner opp for mykheten i den sandfargede bomullsposen.

I telysholderne gir de karakteristiske utskjæringene et fint direkte innsyn på lysets flamme, og mønsteret skaper et stemningsfullt lysspill når holderne er i bruk. Luna brødkurv er perfekt å servere brød i, og de to delene av kurven kan også brukes hver for seg som brødpose og fruktfat. Alene eller sammen med settet med telysholdere er Luna brødkurv og telysholdere en opplagt gave-ide.

Luna brødkurv og telysholdere vil være å finne på nett og i butikkene fra sesptember 2022.

Produktionforsjon
 - Luna brødkurv
 - Materiale: Rustfritt stål, 100% OEKO-TEX bomull
 - Diameter: 21,5 cm / Høyde: 7 cm
 - Farge: Soft white
 - Veil. utsalgspris: NOK 629

Luna Fyrfadsstager
 - Materiale: Rustfritt stål, borosilikat glas
 - Diameter: 6,9 cm / Høyde: 7 cm
 - Farge: Soft white
 - Veil. utsalgspris: NOK 399

Design: HALSKOV & DALSGAARD
Hanne Dalsgaard og Christina Halskov er begge utdannet ved Kunstakademiets Arkitektskole, Avdelingen for industriell design på slutten av 80-tallet. Halskov & Dalsgaard Design ble etablert i 1990 og tegnekontoret ligger sentralt i København. De løser alt fra store og komplekse til mindre oppgaver innen industridesign, fra konseptutvikling og idébearbeiding frem til det endelige produkt. Halskov & Dalskov har designet SPICE-IT og PLANT-IT for RIG-TIG og Embrace-serien fra Stelton.

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer