18.02.2021  |  Kitchen  |  Tilbehør

To Go Click og Keep Cool – Moteriktig utstyr for de miljøbevisste

Innhold fra partner Hva er dette?

Med termokoppen To Go Click og drikkeflasken Keep Cool kan du nyte både varme og kalde drikke på vei til og fra jobb eller studier, når du går tur med barnevognen, er ute i hagen, parken eller på farten på andre måter.

Begge produktene er laget av dobbelt lag med høykvalitets rustfritt stål med vakuum i mellom, noe som sikrer en høy termoeffekt, slik at favorittdrikken din holder temperaturen i mange timer.

Vårens farger sand, seagrass og lupin er inspirert av naturen og villblomster. Det feminine preget passer til motebildet – og fargene formidler en positiv stemning. To Go Click og Keep Cool er både funksjonelt og moteriktig utstyr som er lett å ta med seg i vesken, sykkelkurven eller bilen.

Bruk lokket som speil når håret og leppestiften skal sjekkes.

To Go Click, ideelt for dagens første kopp kaffe eller te, er smart design og funksjonalitet i ett krus: Med et lett trykk på toppen er koppen åpen, og man kan drikke fra den hele veien rundt. Trykk igjen og To Go Click er lukket.

Keep Cool er en lekker og robust drikkeflaske, som sikrer at vann fra springen, saft, iste eller vann med kullsyre er kaldt når du trenger en forfriskning. Termo-flasken er designet av den italienske designduoen Debiasi Sandri.

Med termokoppen og termodrikkeflasken i vesken unngår du spontane kjøp av kaffe i engangskopper og engangsflasker med vann. I stedet kan du med god samvittighet kjøpe refill til din egen kopp og flaske på de fleste trendy kafeer i løpet av dagen.

To Go Click og Keep Cool i de tre nye fargene vil være tilgjengelig fra mars, og med enda flere farger å velge mellom, kan du alltid finne en som matcher din
personlige stil.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer