21.10.2020  |  Dining  |  Bordplater

Høstens farger på frokostbordet

Innhold fra partner Hva er dette?

EM77 TERMOKANNE OG VANNKOKER AV ERIK MAGNUSSEN STELTON BRØDPOSE AV KLAUS RATH

Med EM77 vannkoker, termokanne og den ikoniske Stelton brødpose er varm kaffe eller te og lune rundstykker alltid klart til servering. Sesongens nye farger heter Warm Maroon (EM77 termokanne, vannkoker og Stelton brødpose), Midnight Blue og Granite Grey (EM77 termokanne).

Fargene for den kommende sesongen er basert på trendene som rører seg innen boliginnredning denne høsten, hvor det igjen er moderne med mørke tresorter på kjøkkenet og hvor tekstiler og tepper i mørke, men varme nyanser gjør seg gjeldende. Hvis man skal dekke på til mange, har EM77 termokanne den fordelen at den har en slank og høy silhuett med en smal bunn, som gir plass til flere ting på bordet samtidig som det er nok til åtte kopper kaffe i kannen. Termokannen med den geniale vippeproppen ble skapt av Erik Magnussen i1977, og den er like populær i dag som da den kom på markedet.

Den ledningsfrie EM77 vannkoker er like stilren og elegant som den originale EM77 termokanne. Man kan fint la den stå fremme på kjøkkenbenken eller ta den med inn på spisebordet. Med sin høye yteevne er kannen dessuten ideell til travle morgener hvor man bare har tid til en kopp pulverkaffe eller en kaffe to go.

Den fine brødposen i bomullskanvas, designet av Klaus Rath, er også fremdeles utrolig populær, og det er det mange gode grunner til. Kombinasjonen av gjennomført design, ulike fargekombinasjoner og en mengde bruksmuligheter har gjort brødposen til en bestselger. Brødposen pynter opp bordet, er romslig og tar ikke plass i skuffen eller skapet når den ikke er i bruk.

I tillegg til brød, kan den også brukes til småting på badet, barnerommet eller andre steder i hjemmet hvor man trenger å samle ting. Og hvis den blir skitten, er det bare å vaske den i vaskemaskinen.

Tags: Stelton A/S

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer