03.05.2023  |  Interior  |  Design

Havets bølger

Spring Copenhagen lanserer nå en ny kolleksjon av håndblåste glassvaser kalt Laine, designet av den finske designeren Samuli Helavuo. Den nye kolleksjonen er inspirert av havets bølger, noe som kommer til uttrykk ved at innsiden av vasene er dekorert med fine riller.
Vasene kommer i et mangfold av former, farger og materialer – klare til å pryde hjemmets middagsbord, stuens bokhylle eller soverommets vinduskarm. Akkurat nå lanserer designmerket Spring Copenhagen en ny vasekolleksjon bestående av hele tre av sitt slag, som alle er formet likt i munnblåst glass. Den finske designeren Samuli Helavuo, som står bak de nye vasene, har latt seg inspirere av den rå og upolerte finske naturen, og lar det komme til uttrykk ved hjelp av fine riller på innsiden av vasene. Laine, som kolleksjonen heter, er finsk og betyr "bølge", som også er grunntanken bak det minimalistiske designet.

www.springcopenhagen.com
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer