02.09.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Heymat lanserer Grain av Stine Aas

I september 2021 presenterer Heymat Grain – en ny kolleksjon designet av Stine Aas. Med organiske og unike former tilfører Grain tekstur og farge inn i gangen, samtidig som den effektivt kamuflerer smuss og støv.

Heymat har siden starten i 2015 samarbeidet med flere ledende designere. Grain er Heymats første samarbeid med Stine Aas, hvor hennes design kombinerer en sterk karakter med en naturlig enkelhet.

I Grain har Stine skapt et unikt mønster inspirert av stein og arkitektonisk bruk av naturlige materialer.

– Jeg ønsket å jobbe med mønstre og struktur fremfor et klassisk motiv, og fant inspirasjon i et støpt grusbelegg som besto av små, unikt formede steiner, sier Stine Aas.

Materialets taktile overflate viser et organisk mønster med abstrakte former kombinert med hverandre. Designet kan ved første øyekast oppfattes som enkelt, men ved en nærmere titt ser man kompleksiteten i mønsteret, hvor ingen former er helt like.

Grain er tilgjengelig i de tre fargekombinasjonene Sandstone, Amethyst og Granite, hvor alle har en klar og naturlig tone. Målet med fargevalgene var å skape subtile kontraster som ga mønsteret en ro, og samtidig formidle den taktile overflaten Stine Aas fant sin inspirasjon fra.

– Vi er så glade for å presentere Grain sammen med Stine. Alle detaljer er nøye planlagt og perfeksjonert – slik at vi nå kan lansere et best mulig produkt. Fargene og detaljene gir mattene en ekstra dimensjon, sier Sonja Djønne, daglig leder i Heymat.

Bærekraft og langsiktig produksjon
Siden starten i 2015 har Heymat jobbet for å redusere det samlede klimafotavtrykket ved å skape holdbare og bærekraftige produkter med lang levetid. Siden november 2020 er alle Heymats matter produsert med 100% resirkulert PET med høy absorbsjonskapasitet, som hjelper med å holde hjemmet rent.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer