12.07.2021  |  Furniture  |  Design

Ikonisk benk lanseres nå på nytt

Innhold fra partner Hva er dette?

Fra dansk designhistories skattekammer får nå enda et ikonisk møbel nytt liv. I september relanserer FDB Møbler den tidløse og enkle benken Sønderborg, som ble designet i 1938 av Mogens Koch.

Den vakre benken kommer i FSC-sertifisert massiv eik og fås med en benkepute i både stoff og skinn, som bidrar til å understreke de vakre linjene som er så karakteristiske for det historiske designet.

Benken kan derfor enkelt brukes som en avsats på soverommet eller som en ekstra sitteplass på kjøkkenet, i stuen eller rundt spisebordet når anledningen krever en behagelig sitteplass over lengre tid.

Tags: FDB Møbler

Mere fra FDB Møbler

FDB Møbler

www.fdbmobler.dk

FDB Møbler laver møbler til store og små – unge som gamle. Vi sætter en ære i at vores møbler har design, der indbyder til daglig brug.Vores produktsortiment omfatter bl.a.:StoleSofaerSpisebordeSofabordeOpbevaringsmøblerHavemøblerGarderobeLidt historie…Coop ejer i dag FDB Møbler, men sådan har det ikke altid været. FDBs møbelfabrik var gennem en årrække ophavsmand til adskillige møbel…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer