15.03.2023  |  Interior  |  Bad

Kvalitet med komfort

Liker du å skjemme deg bort med deilig hverdagsluksus som både kan ses og føles, byr Södahl nå på en rekke flotte vårnyheter. Pakk både badet og kroppen inn i den luksuriøse følelsen av ComfortOrganic-håndkleet – og legg til en elegant retro-twist med den nye Clarity-serien.

Comfort Organic er komfort vevd inn i en slitesterk og økologisk kvalitet. Det monokromatiske designet, den vevde bunnen og toppen, en strikket stropp og den diskret vevde logoen gir et eksklusivt utseende – som nå også er tilgjengelig i den elegante fargen Taupe. Ønsker du å fullføre den ekstravagante følelsen, er den nye Clarity-serien med sitt vakre retrolook perfekt.

Clarity finnes i Clear, Sky blue og Golden Yellow – sistnevnte med fin bronsefinish på såpedispenseren som måler 8 x 19 cm, mens tannbørsteholderen er 8 x 10,3 cm.

www.soedahl.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer