03.02.2021  |  Business  |  Ledelse & drift

Lene Bjerre Design satser i disse corona tider på 3D showroom

Innhold fra partner Hva er dette?

Så har du muligheten til og: "FØLE MAGIEN BAK SKJERMEN DIN HJEMME".

Hvis du vil dra på eventyr i vårt showroom i Nibe, kan du faktisk gjøre det hjemmefra nå. Vi har filmet vårt showroom i 3D, slik at du kan "gå" rundt i en virtuell setting og oppleve den sanne Lene Bjerre-stemningen som vi skaper i rommene våre.

Du kan starte 3D-opplevelsen ved å trykke på knappen i videoen nedenfor. Deretter kan du begynne å navigere rundt i rommet enten ved å klikke med musen på datamaskinen eller bruke fingrene på en smarttelefon.

I 3D-showroomet finner du noen blå "pinns". Disse "pinnene" er "produkt pinner" slik at du kan finne produktet på nettstedet vårt. Ved å klikke på "handle her" på en nål, åpner du et nytt vindu i nettleseren din med det valgte produktet.

Vi håper du vil glede deg over å ta en virtuell spasertur rundt i vårt magiske utstillingslokale og bli inspirert av stemningen hjemmeinnredningen skaper. Nyt!

Link til 3D showroom: https://my.matterport.com/show/?m=2qL2rRWoNSM

Mere fra Living and Dining AS

Living and Dining AS

www.living-dining.no

Vi fokuserer på varemerker som legger vekt på kvalitet, funksjonalitet og design. Ønsker din butikk å føre noen av våre merker, ta kontakt. Våre merker er: UMAGE  Lene Bjerre Design Storefactory  Tassen  The Spice Tree  Polyhedra  Spring Copenhagen     

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer