16.02.2021  |  Kitchen  |  Tilbehør

Lyse og friske farger hentet fra villblomstene

Innhold fra partner Hva er dette?

Med EM77 termokanne og den ikoniske Stelton brødpose er varm kaffe eller te og lune rundstykker alltid klart til servering.

Vårens farger er inspirert av naturen og villblomster: Lupin, Dusty Green og Sand. Fargene er baseret på trendene som rører seg innen boliginnredning.

Hvis man skal dekke på til mange, har EM77 termokanne den fordelen at den har en slank og høy silhuett med en smal bunn, som gir plass til flere ting på bordet samtidig som det er nok til åtte kopper kaffe i kannen.

Termokannen med den geniale vippeproppen ble skapt av Erik Magnussen i1977, og den er like populær i dag som da den kom på markedet. EM77 termokannen er produseret i Danmark siden 1977, og det ikoniske designet holder fortsatt kaffe og te varm i timevis verden over.

Kannens glassinnsats kan skiftes hvis uhellet er ute, og alle deler finnes som reservedeler, så den er sikret et langt og bæredyktig liv. Den fine brødposen i bomullskanvas, designet av Klaus Rath, er også fremdeles utrolig populær, og det er det mange gode grunner til.

Kombinasjonen av gjennomført design, ulike fargekombinasjoner og en mengde bruksmuligheter har gjort brødposen til en bestselger.

Brødposen pynter opp bordet, er romslig og tar ikke plass i skuffen eller skapet når den ikke er i bruk. I tillegg til brød, kan den også brukes til småting på badet, barnerommet eller andre steder i hjemmet hvor man trenger å samle ting. Og hvis den blir skitten, er det bare å vaske den i vaskemaskinen.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer