15.04.2021  |  Kitchen  |  Utstyr

Når kaffen skal drikkes med stil

Innhold fra partner Hva er dette?

Alfi Skyline er en ny og stilren termokanne, som med sin vakre silhuett pynter opp på ethvert kaffebord.

Alfi er den ukronede kongen av termokanner takket være godt håndverk, fremtidsrettet teknologi og en unik sans for klassisk og moderne design. Det siste skuddet på stammen er Alfi Skyline, som oser av luksus og er utført i samme gode kvalitet som du kjenner fra andre Alfi-termokanner.

Finn din personlige favoritt
Alfi Skyline finnes i åtte av tidens mest trendy farger. Sett ditt eget preg på kaffebordet, og velg den fargen som passer best til din personlige stil og til hjemmet ditt. De mange fine fargene skaper godt humør og en uhøytidelig stemning når du serverer kaffe, te eller annen varm drikke til venner og familie. Hvis du foretrekker en termokanne med klassisk design, finnes Alfi Skyline også i rustfritt stål.

Eksklusiv design og god funksjonalitet
Alfi Skyline rommer 1 liter og har en isolerende innsats av herdet glass, som holder varm drikke varm i opptil 12 timer, og kald drikke kald i opptil 24 timer. Det velkjente AromaSafe-prinsippet bevarer kaffens runde smak og holder kaffen frisk. Det ergonomiske håndtaket sikrer et godt grep, og kannens praktiske hellesystem kan betjenes med én hånd.

Alfi Skyline finnes i fargene coconut white, lining, cool grey, sea pine, silver living, spicy mustard, dark denim, mediterranean red og stainless steel.

Finn mer informasjon og forhandleroversikt på www.fh-as.no/

Tags: Bastian AS

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer