30.12.2020  |  Business  |  Mat

Nordic Brand Hub AS fortsetter satsingen på miljøvennlige produkter

Vi er svært stolte av å være en ledende grossist når det kommer til miljøvennlige og holdbare produkter i Norge.

-Holdbarhet, miljøvennlige og ikke minst plastfrie produkter er svært etterspurt og øker kraftig i popularitet forteller, daglig leder Robin Bahl.

Porteføljen består allerede av flere merkevarer som setter standarden i sin kategori. For eksempel drikkeflaskene fra Corkcicle, silikonposene fra Stasher og bollene/bestikket fra Kokolove.

–Luminarc er en av verdens største glassprodusenter og det er med stolthet vi nå har lansert en rekke produkter som vil kunne erstatte tonnevis med plast. Det er ingen hemmelighet at matvarer ikke burde oppbevares, og i hvert fall ikke tilberedes eller varmes, i plast. Glass er det naturlige, holdbare og helsemessige beste produktet, utdyper han videre.

–Vi lanserer smarte og innovative produkter med et godt prispunkt. Man vil finne oppbevaringsbokser til pålegg, matrester eller grønnsaker, lunsjboks med bestikk og en lekker serie med oppbevaringskrukker med lokk av portugisisk kork. Lokkene på oppbevaringsboksene er supersmarte! De har en ventil slik at man enkelt kan varme opp mat direkte i microovnen, forklarer Bahl.

De kan i tillegg puttes rett i fryseren, i kjøleskap og selvsagt vaskes i oppvaskmaskinen. Utrolig praktisk når man lager mat for uken eller har rester som man vil ta med på jobben. Lokkene er i tillegg lekksikre.

–Vi vet at flere av våre kolleger i bransjen som får brorparten av sine varer fra for eksempel Kina, har slitt med å skaffe varer under pandemien. Det gjør oss desto mer fornøyde at alle Luminarc-produktene produseres i Frankrike! Det blir vel kortreist i forhold til å få varer fra «fjerne Østen», sier Bahl med et glimt i øyet.

Alle produktene fra Luminarc har også minimalt med unødvendig emballasje, godt for miljøet og bra for oss som slipper å fylle søppelkassen, avslutter Bahl.

www.brandhub.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer