30.11.2020  |  Dining  |  Mat

Nyt varme drikker i fint design

Glade farger liver opp

Corkcicle er kjent for siner trippelisolerte flasker og kopper som holder drikke kokende varm eller iskald i mange timer. For å skille seg ut i mengden, gjør Corkcicle samarbeid med kjente og ukjente fotografer og kunstnere.

I Norge er en helt ny serie lansert, Fairisle, i «Limited Edition»! Fair Isle er en liten skotsk øy mellom Shetland og Orknøyene og er viden kjent for det spesielle og karakteristiske strikkemønsteret som er oppkalt etter øya. Mønsteret bringer frem følelser av varme og kos, og er således perfekt til kaffe, kakao, toddy eller annet passende deilig drikke. Trykket er nærmest et «3D» mønster som man kjenner ved berøring. Veldig flott og hever kvalitetsfølelsen. Fairisle er tilgjengelig i tre ulike produkter, som 0,75 l flaske, Steamless kopp med lokk, samt Kopp med hank og lokk.

www.brandhub.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer