18.05.2022  |  Dining  |  Mat

Oppdag en sunn og bærekraftig livsstil med Fiskars All Steel

Matelskere verden rundt blir i større grad dratt mot en sunnere livsstil med kunnskapen om at økologisk og bærekraftig mat ikke nødvendigvis er synonymt med smakløs mat. God kvalitet, holdbarhet og egenskaper som tillater deg å følge en sunn og bærekraftig livsstil er viktigere enn noen gang når det kommer til valg av kjøkkenutstyr.

Fiskars sin All Steel-kolleksjon er designet for kjøkken fylt av varme og glede, friske ingredienser, inspirerende matretter og ikke minst gleden av hverdagslig matlaging. Kolleksjonen er tiltenkt de som nøye plukker og oppbevarer friske, bærekraftige ingredienser som de vet vil være næringsrikt for både dem selv og sine kjære. Ikke minst er All Steel for de som sikter seg inn på zero waste, og som nyter både kreativ og konsentrert matlaging.

Man kan få mye glede av å ta bevisste valg på kjøkkenet for å bidra til å skape en bedre fremtid for oss selv, våre familier, samfunnet vårt og ikke minst planeten.

Bærekraftig produsert, eksepsjonell holdbarhet
Fiskars sine design er laget for å vare. Stekepanner uten belegg og keramiske stekepanner blir mer og mer populære takket være deres lange levetid og førsteklasses matlagingsopplevelser. Dersom belegget på Fiskars All Steel-stekepanner begynner å slites ut kan det erstattes med et nytt belegg. Produktene er helt trygge å bruke på høye temperaturer, i tillegg til at de er frie for både plast og fluor. Ikke minst er pannene og grytene laget av førsteklasses rustfritt stål, hvorav 90% er resirkulert.

Hele All Steel-serien, inkludert de nye knivene er 100% resirkulerbare. Produktene har en tidløs, elegant estetikk som gjør maten til blikkfanget. Knivenes høye kvalitet og holdbarhet er kombinert med utmerkede funksjoner som optimal balanse og kutteytelse.

Fiskars All Steel tillater oss å ta mer bevisste valg når kjøkkenet skal fylles med utstyr. Med sin bærekraftig produksjon og eksepsjonelle holdbarhet vil All Steel oppmuntre folk til å nyte mer ved å bruke mindre.Designet for lang holdbarhet

  • Panner og gryter er laget av 90% resirkulert rustfritt stål for lavest mulig karbonavtrykk
  • 100% resirkulert emballasje laget av plastfri, gjenbrukbare materialer
  • Fornyet produksjonsprosess for å redusere landavfall med 80%
  • Ekstremt lang levetid
  • Produsert som et enkelt objekt
  • Bruk av børstet finish for færre materialer og mindre produksjonsavfall

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer