24.11.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

https://www.interiorgalleriet.no/leverandorer/rosenthal

Limitert vase ble en ny kolleksjon

Denne høsten lanserer Rosenthal Hop, den tredje produktfamilien sprunget ut av samarbeidet med designeren Sebastian Herkner. Kolleksjonen består av Hop Vase i to størrelser, samt Hop Dish bollen.
Et begrenset opplag av Hope Vase ble opprinnelig introdusert i forbindelse med at Rosenthal ga ut en eksklusiv kolleksjon for å feire 60-årsjubileet til sin ikoniske Studio-Line. Den versjonen av Hop Vase ble produsert i bare 60 eksemplarer, som raskt ble utsolgt.
Hop finnes nå i tre utgaver: en vase i to størrelser og en skål i ensfarget porselensmasse med forgylt innside i hvitt og grønt.
www.rosenthal.de
www.interiorgalleriet.no/leverandorer/rosenthal

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer