05.07.2022  |  Bloom  |  Bransjenytt

Squarely Copenhagen - For første gang kan selvvanningspotter også være et møbel!

Innhold fra partner Hva er dette?

Det smarte selvvannings-systemet fra Squarely Copenhagen er designet av arkitekter, og har like stort fokus på design, bærekraft og håndverkstradisjon, som på funksjonalitet.

Et selvvannings-system gjør stell av planter så enkelt – det sørger for at planten får akkurat det vannet det trenger, slik den hadde fått om den var plantet ute i sine naturlige omgivelser. Dine planter (grønne planter, blomstrende planter, spiselige planter...) vil gro bedre, og du får en enklere hverdag – dette systemet gir deg «grønne fingre».

I hver av pottene er det et skjult selvvannings-system, med en kapillaritets-matte. Med denne matten blir jorden naturlig og kontinuerlig hydrert. Du trenger bare å vanne 1-3 ganger i måneden.

Ved å bruke Squarely Copenhagen sine produkter bidrar du til å gjenvinne og gjenbruke materialer, og til å fremme en bærekraftig livsstil.

Vanntanken og jord-beholderen er laget av resirkulert plast av høy kvalitet. Squarely Copenhagen henter treet fra overflødig møbelproduksjon i EU. Dette forhindrer at trerester kastes, og at trær unødvendig hogges ned.

Vi i Bo Bedre AS er stolte over at vi ha dette «grønne» brandet hos oss!

Squarely Copenhagen designer grønt, og lever grønt!

For mer info, priser og vilkår, ta kontakt med Bo Bedre AS.
www.bobedreas.no
www.squarely-copenhagen.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer