12.05.2020  |  Business  |  Ledelse & drift

TrendSet Summer 2020

Bli med på den internasjonale bransjemessen for interiør, inspirasjon og livsstil i München

Den 12.-14. september 2020 er det tid for TrendSet igjen. TrendSet Summer 2020 vil åpne dørene i München for å presentere de siste trendene og produktene fra Living & Giving til Interiors & Lifestyle sektorene.

Utstillere fra rundt 40 land fra hele verden vil vise 2500 merker og kolleksjoner om hva som skal komme til høsten og vinteren 2020/21 og til jul. Skandinavisk design har også en fast plass hos TrendSet med et godt utvalg av områder og produkter. TrendSet er derfor en fantastisk mulighet for utstillere fra Norge til å presentere seg. Det er også en fin mulighet for innkjøpere fra nord å oppdage de nyeste trendene for skandinaviske og andre produkter fra Interiors & Lifestyle og bestille tidlig i sesongen.

Scandi design er nå en integrert del av mange interiører rundt om i verden. Den rene stilen fra mange elementer i kombinasjon med koselig stemning har fanget mennesker av forskjellige kulturer og nasjonaliteter. "Hygge" er nå et hyppig brukt uttrykk som beskriver en vakker og koselig atmosfære.

Skandinavisk design er også av stor betydning hos TrendSet i München. Mange utstillere har nordisk design i sine samlinger og mange innkjøpere kommer til München nettopp på grunn av disse interiørene og tilbehøret.


TrendSet Summer 2020: Skandinavisk design og mye mer
Broste Copenhagen, IB Laursen, Bloomingville, Cosy Living Copenhagen, Nordal, The Moshi AB, Wikholm Form, Greengate Interiors og Bungalow ApS er bare noen få av de skandinaviske firmaene som drar nytte av TrendSet i München som plattform for trender og bestilling av varer. Innkjøpere kan forvente å se disse selskapene og mye mer på TrendSet Summer 2020 i München fra 12.-14. september 2020.

Trender og produkter: Som trend og bestillingsplattform i bransjen, vil TrendSet Summer 2020 vise hele variasjonen av nye design og produkter fra 15 Interiors & Lifestyle Fair områder: Furniture & Lighting, Decorations & Accessories, Furnishings & Design Objects, Home & Textiles, Kitchen & Tabletop, Food & Drink, Gifts & Fun, Spirituals & Souvenirs, Christmas & Seasonals, Floristry & Garden, Stationary & Papery, Office & School, Hobbies & Toys, Fashion & Jewellery og Beauty & Wellness.

Trender og spesialiteter: Spesielle og fokuserte trendtilbud er tilgjengelige i fire temaområder. TrendSet Country & Style byr på trendy tradisjonelle kostymer og moderne Heimat kolleksjoner. Hos TrendSet Newcomer venter unge selskaper med innovative produktideer på å bli oppdaget. TrendSet Bijoutex frister med trendy produkter som dreier seg om mote, stil og smykker. På TrendSet Fine Arts stiller kunstnere ut moderne kunst. Det er her innkjøpere har muligheten til å bygge kunstsamlinger til overkommelige priser for sine virksomheter eller private samlinger med verk fra lovende kunstnere.

Trender og utsikter: Støttet av omfattende trendforskning, publiserer TrendSet informasjon om alle viktige trendene for bransjen et halvt år før sesongstart. Det nye sentrale motivet og trendmotivene til TrendSet Summer 2020 oppsummerer utseendet og innholdet i trendene. Motivene baner vei for de kommende produktverdenene, og gir handelen et syn på trendene for høst/vinter 2020/21.

Mer informasjon om TrendSet, overnatting og hvordan komme seg dit, finner dere på: www.trendset.de

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer