26.04.2021  |  Kitchen  |  Tilbehør

Vår og sommer i Mummidalen

Innhold fra partner Hva er dette?

Mummitrollene er ute på nye eventyr i vårens grønne kolleksjon av «To Go Click»- termokopper og «Keep Cool»-drikkeflasker.

Mummitrollet, Snusmumrikken, Lille My, Sniff og Snorkfrøken har landet på Hattifnattenes øy, hvor de utforsker den eksotiske skogen midt på øya mens Mummimamma lager pannekaker på stranden.

Den svensktalende forfatteren og kunstneren Tove Jansson, oppvokst i Finland, ble verdensberømt som skaper av Mummi-historiene, som ble skrevet og illustrert mellom 1945 og 1980. Historiene om figurene i Mummidalen og deres venner er oversatt til mer enn femti språk, og de hvite og runde trollene med store snuter er elsket av mennesker i alle aldre over hele verden.

Med Mummi To Go Click-termokoppen kan du nyte varme og kalde drikker når du er ute på besøk, utforsker byen, reiser verden rundt, tar en spasertur i skogen eller bare gå til og fra skole eller jobb. Med To Go Click-koppen kan du unngå engangskopper ved å ta med din egen kaffe eller iste. Mummi To Go Click-koppen er enkel å bruke: ved å trykke lett på toppen åpnes koppen, og du kan drikke fra den fra alle sider.

Trykk en gang til for å lukke koppen. Mummi To Go Click-termokoppen er tilgjengelig i 0,2 l og 0,4 l versjoner, i stål med vakuum, noe som sikrer at favorittdrikken din holder seg varm eller kald i timevis - nok tid til litt eventyr.

Enten du foretrekker vanlig vann, juice, iste eller brus når du er på farten, er Mummidrikkeflasken perfekt for å holde din favorittdrikke kald og vil hindre at du kjøper engangsflasker til bruk. Drikkeflasken Mummi er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, kan fylles på igjen og igjen og rommer 0,75 l.

Karakterene på to go-koppen og drikkeflasken inkluderer Mummitrollet, Snusmumrikken, Mummipappa, Lille My og Snorkfrøken.

Tags: Stelton A/S

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer