11.01.2022  |  Business  |  Ledelse & drift

Winter Nordstil 2022 arrangeres som planlagt!

Da er det på tide å reise til Hamburg for å gjøre forretninger, for Nordstil som går av stabelen denne helgen fra 15.-17. januar, har fått grønt lys av myndighetene.

670 utstillere fra Tyskland, Nederland og Skandinavia vil vise sine kolleksjoner av trendy produkter til varehandelen, og dermed er messen helt klart verdt et besøk dersom du er vaksinert og enten fått 3. vaksinedose eller er testet.

670 utstillere er – på grunn av den pågående utviklingen av koronapandemien altså litt færre enn de 700 utstillerne som opprinnelig var registrert i oktober, men det endrer ikke på at de vil presentere sine høydepunkter for våren og sommeren og for noen også de kommende produktene for høsten, vinteren og ikke minst julen 2022, som har blitt enda viktigere etter at Christmasworld i Frankfurt er avlyst.

–Vi finner sted! Etter avlysninger og utsettelser av forbrukermessene i Frankfurt, Paris og Stockholm er jeg veldig glad for at Nordstil kan finne sted og kan åpne dørene nå på lørdag. Våre beskyttende og hygieniske tiltak gjør at det fysiske møtet på messen i januar vil igjen være mulig, for det er ingen tvil om at messer fortsatt er et avgjørende markedsføringsverktøy, og at langsiktig kundelojalitet trenger personlig kontakt og utveksling, sier Susanne Schlimgen, direktør i Nordstil.

Test først og bestill deretter
I 2020 og 2021 har Nordstil allerede bevist at fysiske messer er trygge i pandemitider. Det finnes imidlertid en rekke sikkerhets- og hygienekonsepter som kontinuerlig tilpasses i nært samarbeid med helsemyndighetene i Hamburg. Siden begynnelsen av januar 2022, på grunn av utbredelsen av Omicron-varianten, har det vært strenge sikkerhetsregler. Ved innendørsarrangementer må deltakerne gi gjeldende bevis på vaksinasjon eller immunitet samt gjeldende bevis på testing ved inngangen, som ikke må være eldre enn 24 timer (antigen hurtigtest) eller 48 timer (PCR-test) på inngangstidspunktet. Det er viktig å ta med alle nødvendige dokumenter (ID-kort, vaksinasjonssertifikat eller app (coronapass), immunitetsbevis samt et aktuelt testsertifikat. Har man fått 3. dose frafalles testkravet.

Sikkerhets- og hygienetiltakene omfatter også registrering av besøkende og utstillere, stadig utskifting av frisk luft og større stands, som sikrer mulighet for tilstrekkelig avstand.
I tillegg er det obligatorisk med kirurgiske masker i alle innendørsområder under hele messen.

Det kan oppleves
Kreative ideer og spennende impulser kan sees i Landsbyen i Hall A3, hvor ti utstillere igjen har samlet seg i en felles presentasjon for å vise forhandlere de siste trendene innen varer, presentasjon og utvalgte produkter fra deres sortiment.
Det som er spesielt med landsbyen er at den viser hvordan produkter fra de ulike merkene kan fungere sammen slik at synergiene utnyttes. Landsbyen tilbyr også den perfekte mulighet for personlig kommunikasjon og nettverksbygging.

Friske og originale produktideer som kan gjøre noe utenom det vanlige vil også bli presentert på Nordlichter i hall B4, hvor innkjøpere som leter etter innovasjoner og varer av høy kvalitet kan utforske 28 designere og nystartede virksomheter som viser frem sine forfriskende produktideer. Hver edel dråpe har sin egen historie: Buddelhelden-området i hall B1.0 er et av kontaktpunktene på Nordstil. Her vil utstillere av vin og brennevin forklare konseptet bak deres signaturdrinker over et glass. Området inviterer besøkende til å smake, utveksle og bestille.

Neste Winter Nordstil arrangeres 15.-17. januar 2022, og i sommer arrangeres Nordstil 23.-25. juli 2022.

Tekst: Pia Finne Oversatt av Gunnhild Bjørnsti

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer