29.03.2021  |  Dining  |  Utstyr

Avkjøl med stil med den elegante Ambient Champagne & Wine Cooler

WMF utvider sin innovative Ambient-serie

Det innovative Ambient-sortimentet som ble lansert av WMF i 2017, har et spennende, nytt tilskudd. Utgitt som et helt nytt produktsegment som kombinerer funksjonalitet og attraktivt design, vil serien utvides i år med et kreativt nytt produkt: WMF Ambient Champagne & Wine Cooler, et elegant tilbehør som ikke bare holder favorittforfriskningene dine kjølige, men som også ser kule ut.

Kjøleren kan brukes både innendørs og utendørs - enten du slapper av på kjøkkenet eller i stuen, på balkongen eller på terrassen, eller i hagen. Bare å sette den i fryseren kort før bruk, og temperaturen på kjøleren vil være jevnlig lav i lang tid.

Å ta innendørslivet ut, er hva sommeren handler om. Myke, store puter, koselige solsenger, stilige sidebord - om sommeren flyttes mye fra stuen til balkongen og uteplassen for å skape en privat lounge. En WMF Ambient Champagne & Wine Cooler med integrert LED-belysning bidrar til å gjøre uteplassen mer visuelt tiltalende. De to lysende LED-ringene på øvre og nedre kant, gir en myk omgivende belysning. Disse lysdiodene har tre lysstyrkenivåer, og takket være WMF Easy Touch-teknologi er det en mild berøring som kreves for å stille den ideelle belysningen for anledningen og stemningen. Det varme, hvite lyset er det perfekte supplement til den sofistikerte Cromargan®-designen og passer naturlig sammen i en rekke stuer. Det er også utrolig praktisk: hvis det ikke er noen stikkontakter i nærheten, kan Ambient Champagne & Wine Cooler kjøre på batterier i stedet, noe som gir enorm fleksibilitet i bruk.

Design og funksjoner:
Matt Cromargan®
Passer til flasker med en diameter på 92 mm
Fleksibel, motstandsdyktig kjøler (kan oppbevares flatt i fryseren)
Justerbart lys med tre lysstyrkenivåer og LED-lys øverst og nede på kjøleren
WMF Easy Touch-teknologi: lyset kan slås på og av ved lett berøring
Integrert batteriplass
Kan brukes på batteri (i ca. 4-5 timer ved lysstyrkenivå 3)
USB-tilkobling for lading av batteriet
Ekstra lang, avtagbar strømkabel

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer