16.11.2021  |  Dining  |  Mat

Eksklusive designdetaljer

Det finnes noe for enhver smak når det kommer til kake på Gense-gaffelen. Som for eksempel den klassiske Nobel-kakegaffelen, som ble skapt til 90-årsjubileet for Nobelprisen og er inspirert av Karl XIV Johans sølvbestikk – eller Twist med den dekorative vridningen som gjør gaffelen til noe helt spesielt. Felles for begge er de nøyaktige designdetaljene og den gode finishen.
Det karakteristiske øyet i enden av skaftet sørger for at bestikksettet Pantry kan henges opp, og denne smarte detaljen gjorde også at Pantry ble kjent som 'sjømannsbestikket'.
Pantry er designet av Henning Seidelin - han står også bak bestikksettet og kakegaffelen Steel Line, som har et elegant design og komfortable linjer.
www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer