09.05.2022  |  Business  |  Trender

En generell restart av de globale tekstilmessene

Innhold fra partner Hva er dette?

Techtextil, Texprocess og Heimtextil Summer Special åpner dørene i Frankfurt am Main fra 16. til 24. juni. Etter koronapausen ser utstillere og besøkende frem til det personlige møtet, og en rekke innovasjoner og spennende nyutviklinger er klare til å presenteres.

Med Techtextil, Texprocess og Heimtextil Summer Special bringer Messe Frankfurt dermed tekstile verdikjeder sammen i messesenteret, og etter to år med pandemien kan vi endelig se frem til nye internasjonale, personlige møter og en helhetlig, effektiv markedsoversikt.

Parallelt er D2C Neonyt Lab (24. - 26.6.2022) i Messe Frankfurt og flere offentlige arrangementer i forbindelse med Frankfurt Fashion Week, planlagt å finne sted i selve byen. Det gir unike synergier. Utstillere kan dra nytte av kryss-salgsmuligheter og de kan etablere forretningsrelasjoner i helt nye konstellasjoner.
På ett sted vil det dermed være mulig for besøkende å se globale trender, produkter og innovasjoner i hele tekstilverdikjeden. Fra garn og fibre til funksjonelle tekstiler, tekstilteknologier og etterbehandlingsprosesser til sluttprodukter som tekstilmøbler, ytelsestekstiler, funksjonelle klær og mote.
I forbindelse med den økende bevisstheten om en bærekraftig sirkulær økonomi vil også moderne gjenvinningsprosesser bli presentert.

Hjem Tekstil Sommer Spesial
Heimtextil arrangeres i juni som en engangs Sommerspesial med 800 annonserte utstillere og høy internasjonal deltakelse fra 47 land. Både den internasjonale høyvolumvirksomheten og varehandelen er satsingsområder i sommerutgaven.

Forhandlerorienterte leverandører finner man på forhånd via utstillersøket, på samme måte som utstillere med innovative tekstilløsninger innen kontraktstekstiler også vil vise sine nye produkter. Sommerens Heimtextil Trends «Next Horizons» har et tydelig fokus på bærekraft og ressursbevaring – plassert i sentrum av utstillingsområdet i Hall 4.0. Utformingen av området er basert på materialmanifestet: Lokale ressurser, miljøvennlige eller lånte materialer skal brukes til stand-design, og besøkende kan forvente inspirerende oppsetninger av farger, materialer, kuraterte utstillinger, foredrag og gjør-det-selv-aktiviteter.
«Heimtextil Conference Sleep & More» i Hall 3.0 tilbyr representanter for sengetøybransjen, miljøbevisste forhandlere og beslutningstakere fra hotellbransjen et førsteklasses utvalg av foredragsholdere med blant annet de siste resultatene innen søvnforskning, sporing teknologi og bærekraft i hotellbransjen.
Et annet høydepunkt er en timelang Green Tour med en uavhengig konsulent til utvalgte utstillere med foredrag om siste utvikling innen det grønne segmentet.
I Den grønne landsbyen i hall 3.0. eksperter på bærekraftig tekstilsertifisering vil stille ut.
Utstillere med bærekraftige produkter finner du via nettsøk, og på messen er standene deres merket med et blad. Det felles målet for samarbeidet med internasjonale partnere er økt synlighet i forhold til verdensmålene ved Heimtextil.

https://texpertisenetwork.messefrankfurt.com

https://techtextil.messefrankfurt.com

https://texprocess.messefrankfurt.com

https://heimtextil.messefrankfurt.com

https://neonyt.messefrankfurt.com
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer