05.05.2020  |  Interior  |  Tekstiler

En hyllest til Trøndelag

De originale bunadspleddene er inspirert av norske bunader og har fått stor oppmerksomhet både i Norge og internasjonalt.

–Bunaden skaper tilhørighet og knytter generasjoner sammen. Ved å utvikle nye Bunadspledd ønsker vi å videreføre vår kulturarv, sier Annette Hoff, en av grunnleggerne bak Fram Oslo.

Med sin forankring i norske tradisjoner har de fargerike pleddene i 100 % ren ull raskt blitt en moderne klassiker. Nå utvides kolleksjonen med et fargerikt mønster inspirert av trønderbunaden.

Bunadspleddet er produsert hos Grinakervev, et veveri med lang erfaring og fokus på kvalitet. Fram Oslo er stolt over å samarbeide med den norske produksjonsbedriften, som holder til i naturskjønne omgivelser på gården Nordre Grinaker på Hadeland.

www.framoslo.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer