23.02.2021  |  Dining  |  Design

GJENSYN MED ET HISTORISK VINGESUS

Blå Måke termokrus med gullkant i spesialutgave

Blå Måke-serviset er ett av det 20.århundres mest populære serviser som gjennom generasjoner har hatt adskillige renessanser. Nå ønskes den populære måken velkommen på nytt med en spesialutgave av termokruset med gullkant fra Blå Måke. Det blir et samleobjekt som hyller naturen og designarven.

Den første termokruset med gullkant fra Blå Måke-serviset ble introdusert i begrenset antall i 2010. Krusets formspråk komplimenteres av det ikoniske fiskeskjells relieffet, en spraymalt himmel og motivet av to måker som svever vakkert på porselenets blanke overflate.


Kruset består av to lag porselen med et luftlag imellom. Dette luftlaget skaper en isolerende effekt. Enten det serveres kaffe, te eller kakao, så sørger termokruset for å holde riktig temperatur, mens det ikoniske håndmalte mønsteret sender hilsener til mange års kunsthåndverk i særklasse.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer