Februar kan være grå og kjølig, men kjøkkenet ditt trenger ikke å være det. Her er våre beste tips for et inspirerende februarkjøkken.
Med ny inspirasjon på kjøkkenet blir februar alt annet enn kjedelig.Vi har samlet våre beste gadgettips for å lyse opp hverdagen din og gjøre det litt lettere å vente på varmere vær. Velg blant kniver, kverner og kvalitetskokekar.
Sett farge på februar med nye kjøkkenfavoritter!
GIRTIPS
Foto: Sundqvist
Kokkekniv
En skarp kokkekniv er kjøkkenets trofaste tjener – og denne modellen fra Tamahagane San leverer på alle nivåer. Ideell for både å hakke ingefær og rive kål.
Foto: Sundqvist
Skjærebrett
Et stabilt skjærebrett gjør matlagingen både enklere og smidigere. Globals nye skjærebrett laget av sukkerrør absorberer ikke lukt eller farge – perfekt ved håndtering av fisk, kylling eller sitrusfrukter.
Foto: Sundqvist
Stekepannesett
Ta matlagingen til neste nivå med et stekepannesett fra Scanpan HaptIQ!20 cm og 28 cm pannene gir deg alle muligheter til å prøve nye retter i februar.
Foto: Sundqvist
Vinglass
Når det kommer til vin er rød fortsatt førstevalget i februar – og cabernet-glasset er en favoritt for å nippe til rødvin. Koppen myker opp hardheten og gir hvert glass en fyldigere, rundere smak.
Foto: Sundqvist
Krydderkvern
Sett farge og smak til ditt februarkjøkken med en krydderkvern fra Zassenhaus! Denne modellen tilhører Westerland-serien og har en slitesterk kvern av høy kvalitet. Finnes i flere forskjellige nyanser.
Foto: Sundqvist
Oppskriftstips!
Hvit, rød, grønn, savoy – kål er i sesong nå! Så hvorfor ikke gi denne vitaminrike grønnsaken mer plass på tallerkenen din i løpet av februar? Kåldolmar er en perfekt hverdagsrett som virkelig utnytter kålens potensiale.Både deilig og varmende!