14.03.2023  |  Dining  |  Mat

Kickstart våren med LAKRIDS BY BÜLOW påskekolleksjon

Vi legger vinteren bak oss og går inn i en ny sesong med påskekolleksjonen fra LAKRIDS BY BÜLOW.

I år introduserer LAKRIDS BY BÜLOW en helt ny smak til påskekolleksjonen: CRUNCHY TOFFEE og A – THE ORIGINAL og den klassiske CRISPY CARAMEL kommer tilbake. ÆGGS kommer også i en ny emballasje for SELECTION BOX.

Den nye ankomsten - CRUNCHY TOFFEE har en kremet tekstur som gir mer smak støttet av myk melkesjokolade, rikt fransk smør og krem ​​med sprø biter av søt karamell pakket rundt kjernen av salt lakris.

I påsken introduserer LAKRIDS BY BÜLOW sin luksuriøse klassiker A – The Original i ÆGG-form. Smaken kombinerer myk lakris med et kremet melkesjokoladetrekk, drysset i lakrispulver. Kombinasjonen av søt lakris, eksklusiv melkesjokolade og fint lakrispulver er ifølge mange avhengighetsskapende.

SPRING SELECTION BOX inneholder syv deilige varianter av sjokoladedekket lakris. Den inkluderer to påskevarianter i begrenset opplag samt en rekke andre storfavoritter som SALT & CARAMEL, TWISTED BANANA og COCONUT.VÅRESKEN er den perfekte påskegaven til en du er glad i eller som vertinnegave til påskearrangementer.

Sesongsmaker vil også være tilgjengelig i krukker, både som individuelle smaker og blandinger. Kole4ksjonen har lett avtagbare etiketter. Det gjør det enkelt å fjerne påskeetiketten for å få lakrisen til å vare langt utover påskesesongen!

Som med alle LAKRIDS BY BÜLOW-produkter, er EASTER-kolleksjonen laget med bærekraft i tankene. LAKRIDS BY BÜLOW er det første konfektselskapet i verden som har brukt 100 % resirkulert plast siden 2019. Alle LAKRIDS BY BÜLOW lakrisprodukter produseres i København, og de er glade for å kunne kunngjøre at fabrikken har jobbet med 100 % grønn energi siden 2020.

www.lakridsbybulow.dk

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer