Nespresso og likør av Bülow i et nytt samarbeid

Kaffe og lakris i en herlig blanding

Foto: nespresso

To av danskenes favorittsmaker, lakris og kaffe, skal nå kombineres i et samarbeid mellom sveitsiske Nespresso og danske lakris fra Bülow. Det er det første skandinaviske merkevarepartnerskapet Nespresso er en del av.

«Samarbeidet med Lakrids By Bülow er en perfekt match for oss, da vi deler en felles visjon om å skape uforglemmelige smaksopplevelser for våre kunder. Det er noe vi gleder oss til å utforske sammen», sier Linda Fazekas, nordisk markedssjef i Nespresso i en pressemelding.

Kaffeambassadør i Nespresso Niels Østergaard har sammen med matforsker ved Lakris ved Bülow Francisca Listov Saabye utviklet noen paringer av lakris og kaffe, og i tillegg utviklet oppskrifter med ingrediensene.

«Vi er glade for å kunne tilby våre kunder den unike smaksopplevelsen av kaffe og lakris.

I likhet med Nespresso har Liqueur by Bülow en lang tradisjon med høykvalitets smaksensorteknologi, og det var derfor naturlig å fremheve den unike smakskombinasjonen sammen med dem.

Vi er overbevist om at kaffe og lakris i kombinasjon vil bli en ny favoritt», sier Linda Fazekas.

-IDL

www.nespresso.com

www.LakridsbyBulow.com

Relatert innhold

26.04.2024Designbase.no

Ambiente Trends 24+: En iscenesettelse av luksusen av stillhet, nye komposisjoner og digitale innovasjoner

24.04.2024Designbase.no

Heimtextil samarbeider med Patricia Urquiola i 2025

01.02.2024Witt A/S

Sponseret

Smaken av vannet påvirker kaffen din

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023