To av danskenes favorittsmaker, lakris og kaffe, skal nå kombineres i et samarbeid mellom sveitsiske Nespresso og danske lakris fra Bülow. Det er det første skandinaviske merkevarepartnerskapet Nespresso er en del av.
«Samarbeidet med Lakrids By Bülow er en perfekt match for oss, da vi deler en felles visjon om å skape uforglemmelige smaksopplevelser for våre kunder. Det er noe vi gleder oss til å utforske sammen», sier Linda Fazekas, nordisk markedssjef i Nespresso i en pressemelding.
Kaffeambassadør i Nespresso Niels Østergaard har sammen med matforsker ved Lakris ved Bülow Francisca Listov Saabye utviklet noen paringer av lakris og kaffe, og i tillegg utviklet oppskrifter med ingrediensene.
«Vi er glade for å kunne tilby våre kunder den unike smaksopplevelsen av kaffe og lakris.
I likhet med Nespresso har Liqueur by Bülow en lang tradisjon med høykvalitets smaksensorteknologi, og det var derfor naturlig å fremheve den unike smakskombinasjonen sammen med dem.
Vi er overbevist om at kaffe og lakris i kombinasjon vil bli en ny favoritt», sier Linda Fazekas.
-IDL