04.11.2020  |  Dining  |  Mat

Tefal Excellence

Tefal presenterer den nye panneserien Excellence med titan – det mest ripefaste Non-Stick belegg til nå

Tefal var den første produsenten av kjøkkenprodukter med det revolusjonerende Non-Stick belegget, og nå lanseres en helt ny generasjon kjeler og panner med ekstra slippbelegg. Først ut er serien Excellence, som har et eksepsjonelt slitesterkt, ripebestandig og trygt belegg.

Tefals nyeste innovasjon løfter dagens kjøkkenprodukter til et nytt nivå. Belegget er forsterket med titan, som gir pannene en ekstremt ripebestandig overflate som til og med tåler bruk av metallredskaper. Dette gjør holdbarheten utmerket.

Titan er et biobasert materiale som er fritt for helsefarlige tilsetningsstoffer. Dette gjør stekepannen 100% trygg og bærekraftig, og den tilfredsstiller høye krav til sunnhet og miljø.

For å oppnå best resultat ved steking er Excellence utstyrt med den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ som skifter farge når temperaturen er optimal for å begynne matlagingen. Slik får du enkelt et perfekt stekeresultat, med god tekstur og smak på maten.

Excellence har også Tefals mest effektive induksjonsbunn Thermo-Fusion+™ som er ekstra bred og tykk. Det gjør at oppvarmingen går raskere, samt at varmen fordeles jevnt utover pannen slik at tilberedningen blir lettere og gir et bedre resultat.

Excellence-serien er designet og produsert i Frankrike med Tefals spesialkompetanse og kvalitet i fokus.

www.tefal.no

Om Tefal

Tefal har vært til stede i dagliglivet i 60 år og delt fabelaktige og gledelige øyeblikk med flere generasjoner. Teafl er overbeviste om at innovasjon er nøkkelen til suksess. Tefal bruker kunnskap om teknologi, ergonomi, daglig bruk av produkter og forbruksvaner til å evaluere behov, og til å tenke ut nye løsninger, produkter og tjenester som vil forbedre hverdagen. Tefal vet at ved å lytte til behov at vi kan tilby innovasjoner som vil endre forbrukernes vaner på en positiv måte.

Tefal en del av Groupe SEB, et verdensledende selskap innen husholdningsvareindustrien med over 26.000 ansatte i 150 land. Groupe SEB har sitt hovedkontor i Frankrike og har forfedre siden 1857.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer