17.04.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Bolia åpner sin første butikk i Spania

Bolia åpnet dørene til sin 80. butikk i hjertet av Barcelona forleden. Dette markerte designmerkets første spanske butikkåpning noensinne.

I butikken, sentralt plassert i Catalonias største by, på den berømte Avinguda Diagonal, kan designentusiaster nå oppleve Bolias nye SS23-kolleksjon i vakre, historiske omgivelser.
Butikkåpningen markerer en viktig scene for det danske selskapet, som fortsetter sin internasjonale ekspansjon ved å gå inn på det spanske markedet.


Den nye butikken er på 500 m2 fordelt på flere etasjer, i et fantastisk bygg omgitt av store internasjonale merkevarer.


–Vi er veldig takknemlige for den varme velkomsten vi har fått i vår nyåpnede butikk. Vi har en sterk lidenskap for holdbart, skandinavisk design og vakre rom, og vi ser et stort potensial for global vekst. Derfor fortsetter vi våre ekspansjonsinvesteringer med åpningen av denne nye Bolia-butikken i et helt nytt marked: Spania, sier Lars Lyse Hansen, administrerende direktør i Bolia.


Siden 2000 har Bolia opplevd eksponentiell vekst, og det danske designmerket åpner jevnlig nye butikker i Europa, hvor kundene inviteres til å oppleve, drømme og utforske sin personlige stil i et kreativt univers hvor kvalifisert veiledning og godt håndverk er i høysetet.


Det tradisjonelle salgskonseptet er erstattet med en perfekt opplevelse av ro, natur og skandinavisk design.
Bolia.com er et dansk designselskap med mer enn 80 designbutikker i Europa samt nettbutikker i 30 land og forhandlere i mer enn 50 land over hele verden.


Bolias designkollektiv inkluderer internasjonalt anerkjente designere som deler en lidenskap for holdbarhet, godt håndverk og bærekraftige løsninger. I tett samarbeid lages to årlige kolleksjoner; alltid basert på den skiftende skandinaviske naturen, og hvor hvert design er skreddersydd etter kundens behov og ønsker.
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer