07.04.2021  |  Kitchen  |  Utstyr

Dansk håndverk – Kokeutstyr fra øverste hylle

Innhold fra partner Hva er dette?

SCANPAN er begrepet av dansk håndverk. Selskapet har i over 60 år produsert sine produkter i Danmark, rett fra fabrikken i Ryomgård på Djursland. På fabrikken går alle nonstick-panner og -gryter gjennom en mengde menneskehender før de ender opp som ferdig produkt. Mange av SCANPANs ansatte på fabrikken har over 20 års erfaring, og en helt spesiell sans for detaljer og kvalitet som er uunnværlig for at virksomheten den dag i dag fortsatt kan levere produkter fra øverste hylle.

Historien om SCANPAN
I mer enn 60 år har SCANPAN inspirert til matglede i kjøkkenet: fra den første pannen ble laget i 1956, nesten ved en tilfeldighet.

SCANPAN er en familieeid virksomhet med både hovedkontor og fabrikk i Ryomgård på Djursland. Herfra eksporterer bedriften sine produkter til over 50 land på verdensbasis. SCANPAN er én av verdens ledende produsenter av nonstick-produkter, og virksomheten har i mer enn seks tiår produsert dansk kokeutstyr av høy kvalitet.

Med dyp forankring i tradisjonsrike håndverksteknikker, skaper SCANPAN tidløst og samtidig funksjonelt utstyr til det moderne kjøkkenet - både private husholdninger og storkjøkken.

Kjernevirksomheten
Barer av resirkulert aluminium smeltes og helles for hånd i en støpeform før pannen eller gryten trykkstøpes med 250 tonns trykk. Denne unike støpeteknikken sikrer jevn varmefordeling, slik at det er en fornøyelse å jobbe med kokeutstyret på kjøkkenet.

Den høye standarden kommer ikke av seg selv – det krever menneskelig erfaring og ekspertise. Mange av medarbeiderne som jobber i SCANPANs produksjon har vært ansatt i over 20 år og har derfor verdifull erfaring og føling med produksjonsmetoder og kvalitetskontroll.

Siden starten i 1956 har SCANPANs trykkstøpte aluminiumsprodukter med nonstick-belegg utgjort kjernen i virksomheten. For å sikre best mulig kvalitetskontroll blir alle SCANPANs nonstick-produkter produsert på egen fabrikk i Danmark.

Kokeutstyr fra øverste hylle
SCANPAN leverer kompromissløst kjøkkenutstyr og tilbehør til alle typer kjøkken. I tillegg til de populære nonstick-produktene, omfatter SCANPANs utvalg også profesjonelle serier til storkjøkken i rustfritt stål og kobber, profesjonelt kjøkkentilbehør og kjøkkenkniver med mer.

Alle produktene er utviklet for å gi kundene en god kjøkkenopplevelse hver gang. For å sikre den høyeste kvalitetsstandarden, brukervennligheten og moderne design, som kundene på verdensplan forventer av SCANPAN, utvikles det konstant nye ideer i samarbeid med globale partnere som bl.a. er profesjonelle kokker. Målet er å designe nye kjøkkenredskaper som er banebrytende både når det gjelder funksjonalitet, design og holdbarhet.

Mere fra Scanpan

Scanpan

www.scanpan.no

Med dype røtter i tradisjonelt håndverk skaper SCANPAN funksjonelt og tidløst utstyr som brukes i husholdninger og profesjonelle kjøkken over hele verden. Merket utvikles hele tiden, og er alltid i front med innovasjon og teknologi. SCANPAN er en av verdens ledende produsenter av nonstickprodukter. I mer enn seks tiår har vi produsert håndlagd, dansk kokeu…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer