25.05.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Håndverket i høysetet i nytt og sterkt partnerskap

Innhold fra partner Hva er dette?

SCANPAN har fått en ny ambassadør: stjernekokken Christian André Pettersen.

Det er kompromissløsheten som forener SCANPAN og Christian André Pettersen. Nøye utvalgte materialer, grundighet og standhaftighet. Og ikke minst det gode håndverket er viktige fellesnevnere.

Håndverk er nøkkelordet
Da Christian André Pettersen nylig var på besøk på SCANPANs fabrikk i Danmark, la han raskt merke til stoltheten over det gode håndverket. Og han fikk kjenne på det selv da han fikk muligheten til å prøve å håndstøpe et par panner.

Om hvorfor han har valgt å samarbeide med SCANPAN, svarer Christian André Pettersen «Jeg liker veldig godt produktene deres og passion for brander deres. Etter mitt besøk i fabrikken så har jeg virkelig fått innsyn i håndverket og stoltheten dem har ovenfor deres produkter, noe som vi deler felles verdier for».

-

Fikk kokkekunsten inn med morsmelken
I familiebedriften SCANPAN har gleden av å tilberede et godt måltid til sine nærmeste alltid vært en stor drivkraft. Å gjøre det lille ekstra, å være kreativ, å velge ut de beste råvarene, å planlegge og tilberede, å anrette og servere.

Det er den samme grunnleggende drivkraften som gjennom årtier har gjort selskapet til en av verdens ledende produsenter av kjøkkenutstyr.

Den samme lidenskapen og målrettetheten har gitt Christian André Pettersen internasjonal anerkjennelse, bl.a. to gullmedaljer ved Bocuse d’Or Europe og to bronsemedaljer ved Bocuse d’Or – det uoffisielle verdensmesterskapet for profesjonelle kokker.

Talentet har han dyrket elt fra barnsben av, helt siden han stod ved siden av i fars restaurant. Og de store ambisjonene viste seg tidlig, da Christian André Pettersen allerede som 12-åring erklærte at han ville bli Norges beste kokk. Dette målet nådde han som 21-åring, og siden har han vunnet en imponerende rekke medaljer.

Kjøkkenutstyr og kokekunst på høyeste nivå
Blant SCANPANs forhandlere i Norge blir utvalgte butikker invitert til å være en del av det eksklusive Gastro-konseptet. Konseptet gir kundene en ekstraordinær opplevelse, både i butikkene og på andre måter. Christian André Pettersen kommer selvfølgelig til å bidra til opplevelsen.

Mere fra Scanpan

Scanpan

www.scanpan.no

Med dype røtter i tradisjonelt håndverk skaper SCANPAN funksjonelt og tidløst utstyr som brukes i husholdninger og profesjonelle kjøkken over hele verden. Merket utvikles hele tiden, og er alltid i front med innovasjon og teknologi. SCANPAN er en av verdens ledende produsenter av nonstickprodukter. I mer enn seks tiår har vi produsert håndlagd, dansk kokeu…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer