19.08.2022  |  Furniture  |  Tekstiler

En evig favoritt

Mykt og vevd av 100 % økologisk bomull. Georg Jensen Damasks Percale sengetøy er blant favorittene i sengekolleksjonen, og nå finnes det i en rekke nye farger, som både hver for seg og sammen skaper et harmonisk og eksklusivt uttrykk på soverommet.
Fargene Archive, Juniper Red, Light Blue og Light Rose understreker sengetøyets enkle design med få, men velvalgte detaljer som en diskret brodert logo og bånd som lukker dynetrekket.
Nyansene er inspirert av naturen og er på en gang klassiske og moderne. De bringer en mild og eksklusiv atmosfære inn på soverommet.
Percale-sengene er tilgjengelig for vanlige dyner, doble dyner samt for babyer og juniorer. Ekstra putetrekk i flere forskjellige størrelser selges separat.

www.damask.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer