Boken «Landlig glede» har vakre fotografier fra fire årstider på Lokstallen, Røykenvik på Hadeland. Benedikte Ferner og Philip Womerleys gir sine gode oppskrifter fra den bejublede restauranten for et helt år. Bygget er en gammel togstasjon som fikk nytt inngangsparti, nytt tak med glassvegger og det ble åpnet opp mellom etasjene. Bygget sto ferdig i 2014. Arkitekt Erik Collett tegnet endringene.
–Jeg vokste opp i Oslo med fire søsken, en mor som er prinsesse, og en far som var kjøpmann og drev klesforretning. Jeg var også heldig å ha en morfar som var konge, men først og fremst min kjære bestefar. Hver søndag spiste vi middag sammen, og han introduserte meg for god mat og vakre bord. Jeg er født med skaperglede og elsker farger, jeg er opptatt av detaljer, og samtidig er jeg nok det noen vil kalle en maksimalist. Jeg liker veldig godt å skape miljøer som det er fint å være i både ute og inne, forteller Benedikte Ferner i boken.
Forlag: Gyldendal. Foto: Studio Dreyer Hensley