19.08.2019  |  Business  |  Design

LIND DNA har åpnet permanent utstillingslokale i København

Innhold fra partner Hva er dette?

Det har lenge vært et ønske for LIND DNA å innrede et nytt utstillingslokale tilpasset virksomhetens stadig voksende eksport, ved å tilrettelegge for eksponering overfor danske og utenlandske kunder, presse og påvirkere.

Man kan neppe forestille seg en mer sentral plassering enn rett ved Amalienborg med utsikt til Operahuset. De 200 m2 lokalene i Toldbodgade fungerer som utstillingslokale og utgjør rammen for møter og arrangementer for den danske designvirksomheten, som lenge har ønsket å skape et inspirerende møtested i København for personkunder, innredere, hoteller og designelskere.
 

”Vi har behov for å være til stede sentralt i København på en plassering som er tilgjengelig for danske og utenlandske kunder og presse,” fastslår designer og innehaver Preben Lind. ”Vi bygger samtidig et nytt lokale i Aarhus, som vil stå klart til innflytting ved slutten av 2019, ettersom vi trenger mer plass til å vokse,” fortsetter Preben Lind, som allerede fire ganger tidligere har måttet utvide Lind DNAs fysiske rammer.

Designvirksomheten selger til over 50 land og har kontinuerlig behov for å presentere sine merkevarer overfor utenlandske kunder. ”Alle er naturligvis velkommen til å avtale et besøk og se produktene våre, som er designet med resirkulert lær som bærende element.”

Læret stammer fra rester fra møbel-, veske- eller skoproduksjon, som blandes med naturgummi fra trær. Resultatet er en slitesterk, OEKO-TEX-sertifisert kvalitet, av 80 % kjernelær og 20 % naturgummi, som farges og preges i dekorative overflatestrukturer og benyttes til designprodukter til hjemmet, kontormiljøer, hoteller og restauranter. 

Hurtighet og fleksibilitet er nøkkelen til suksessen som den kun seks år gamle virksomheten har opplevd. ”Helt fra begynnelsen hadde vi en ambisjon om å selge til hele verden. Det har gått fort, vi har nærmest stormet fremover. Men vi har vært i stand til å skalere virksomheten i takt med veksten, og vi har holdt fast ved å benytte lokale leverandører. Det gjør oss raske og fleksible, og at vi kan kontrollere vår egen kvalitet på kontinuerlig basis. Hvis vi skulle hente inn alt fra Asia, ville det være måneders leveringstid for våre kunder. Dessuten kan vi selv kontrollere vårt eget miljøavtrykk ved å samarbeide med lokale leverandører og produsere mest mulig under eget tak,” avslutter Preben Lind.

Tags: LIND DNA ApS

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

LIND DNA offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftmanship and the art of creation is what everything is ablout at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a numb…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer