19.08.2019  |  Furniture  |  Design

LIND DNA overfører sin suksess med resirkulert lær til en helt ny møbelkolleksjon

Innhold fra partner Hva er dette?

Gedigne materialer som resirkulert lær, ull og nordeuropeisk stål er av LIND DNA blitt omgjort til en tidløs, funksjonell møbelkolleksjon som kombinerer ideen om funksjonalitet og estetikk.

De enkle linjene i den nye møbelkolleksjonen fra LIND DNA er inspirert av den nordiske trenden, samtidig som at kolleksjonen fremdeles er multikulturell. Møblene er kreative, og samtidig klassisk tidløse. Dermed treffer designen både det nordiske og internasjonale markedet som LIND DNA handler med.

Bak møbelkolleksjonen står Preben Lind, som har designet møblene helt i tråd med LIND DNAs overordnede kjerneverdier. Estetisk funksjonalitet og danskprodusert håndverk med bæredyktig ansvarlighet som bærende element.

”I designen har vi hatt fokus på kombinasjonsmuligheter. Vi har satt resirkulert lær sammen med stål, og i noen tilfeller også ull, aluminium og messing. Kombinasjonen av former, linjer og materialer har ført til nettopp det funksjonelle designuttrykket som vi ser at det er et marked for,” konstaterer Preben Lind, ”og vi har allerede fått dette bekreftet i form av svært positiv respons.” 

De nye møblene består av en benk i forskjellige størrelser, to konsollbord samt to bord i forskjellige størrelser. Møblene er designet i svart, pulverlakkert stål med resirkulert lær som er tilgjengelig i ulike farger. 

”Benkene og bordene har én detalj til felles. Et rundt smykke i aluminium eller messing plassert på midten, som gjør at den vendbare puten holdes fast til benken. Puten har resirkulert lær på den ene siden og ull på den andre, slik at man selv kan vende den. På bordene sørger smykket for at det vendbare læret holdes fast til bordplaten. Dette læret har forskjellig farge på hver side, slik at man etter eget ønske kan skifte farge på bordplaten. Alle møblene er små nok til å stå hvor som helst – i entreen, ved siden av sengen, som sidebord til en sofa eller en stol – eller de kan stå alene som et design statement i seg selv,” avslutter Preben Lind.

Tags: LIND DNA ApS

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

LIND DNA offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftmanship and the art of creation is what everything is ablout at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a numb…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer