09.09.2019  |  Furniture  |  Trender

London kaller

I midten av september inviterer London til designfest på tvers av byen i forbindelse med London Design Festival. designjunction er en av de vesentligste attraksjoner under festivalen og byr på unike opplevelser fra spennende utstillere, interessante foredrag samt interaktive pop-up butikker og installasjoner – skapt ut fra nytenkende konsepter om presentasjon og interaksjon med de besøkende.

designjunction er Londons ledende destinasjon for moderne interiørdesign og kultur og holdes årlig under London Design Festival i september, denne gangen fra 19.-22. september 2019. For niende år på rad kommer designjunction tilbake og vil igjen være på King’s Cross. I 2018 tiltrakk designjunction over 27.000 besøkende i løpet av fem dager. Denne gang vil designjunction presentere en kuratert blanding av over 200 verdenskjente møbel-, belysnings-, design- og teknologibrands sammen med pop-up butikker, installasjoner og store produktfremvisninger.

Handling skal til

Temaet for årets designjunction er ”(Re)act” og henviser til hvor viktig det er at vi reagerer på de ting som skjer i verden, at vi tar stilling som så igjen kan føre til handling. Vi kan ikke lengre bare lene oss tilbake og vente på at ting skjer, eller at noen handler for oss. Designjunction oppfordrer derfor sine utstillere til å være bevisste og ta stilling til nye og annerledes måter å fremvise sin design og sine produkter på overfor de besøkende. Forhåpentlig resulterer det i nytenkende standkonsepter og utstillinger samt alternative produktfremvisninger og -lanseringer.

I tillegg vil det også være et kuratert utvalg av særutstillinger, interaktive installasjoner samt pop-up butikker fordelt over tre sentrale utstillingsområder: Cubitt House som byr på både nye og ikoniske møbel- og belysningsbrands, Lewis Cubitt Park hvor alle de nye talentene kan oppleves samt West Handyside Canopy som byr på butikker og up-coming designere som selger alt fra fashion accessories og elektronikk til glass samt keramikk. King’s Cross Light Tunnel vil dessuten danne rammen rundt RADO Star Prize Awards for første gang, mens Everyman Cinema vil være vert for et innbydende foredragsprogram kuratert av design- og arkitekturskribent Grant Gibson.

designjunction X designbase

designbase har inngått mediesamarbeid med designjunction, og vi er derfor med fra messen som mediepartner, og vi vil rapportere fra både danske og internasjonale utstillere og selvfølgelig ta pulsen på de nytenkende og annerledes presentasjoner av alt fra utstillinger til produkter.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer