07.04.2021  |  Business  |  Ledelse & drift

5 raske med Christian Myklebust

Jobben er min hobby og livsstil!

1) Christian, fortell om ditt firma!
–Jeg eier og driver agenturfirmaet Novelties, som holder til i et showroom i Riddervolds gate, og derfra distribuerer vi designmerker på det norske markedet. Merkene Mater, New Works, DCW Editions, Massimo, Pagina, Design By Us, 101 Copenhagen, Overgaard & Dyrman og St.Leo.

2) Hva er det beste og mest utfordrende med din jobb?
–Det beste med å jobbe innenfor dette må være at jeg får jobbe med noe som interesserer meg, design og mennesker. Man føler man jobber med hobbyen sin og da er det enkelt å stå opp om morgenen. Det mest utfordrende er nok å sette av tid til andre ting, det er jo blitt en livsstil etterhvert dette.

3) Hva særpreger måten du jobber på?
–Jeg tror kanskje det som særpreger måten jeg jobber på er at jeg både jobber med retail og contract delen i vår bransje, utover det er det ikke så mange hemmeligheter.

4) Hvilke prosjekter er du i gang med for 2021?
–Det er mange små og store ting på gang hele tiden egentlig. Nå har det ikke vært så mye arrangementer det siste året, så av større ting og noe vi virkelig ser frem til er Designers Saturday i starten av september. Jeg håper det kan gjennomføres som normalt.

5) Hva er de viktigste trendene for 2021? Og noe spesielt å trekke frem for uteplassen?
–Noe av det vi ser mer og mer av, og som kommer til å bli enda viktigere er bæredyktighet. Og der er jeg jo så heldig å ha Mater med på laget, som virkelig er et forbilde i bransjen. De har blant annet en utendørsserie, designet av Nanna Ditzel, som utvides i år med flere produkter. Disse utemøblene er laget av plast fra havet og kombinerer dette med bæredyktighet og design. Så kommer det også noen spennende produkter til høsten, som tar dette enda et skritt lengre. Det blir gøy!

Fakta
Navn: Christian Myklebust
Firma: Novelties
Tittel: Eier
Bakgrunn: 16 år i møbel- og interiørbransjen

christian@novelties.no
+47 9134 9025
www.novelties.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer