Dedikert til kulinarisk fortreffelighet

Optimalisering, foredling og perfeksjonering er stadier på den kulinariske reisen – og Fiskars sitt nye kjøkkenkonsept er nettopp rettet mot den lidenskapelige matentusiasten.

Taiten-serien består av kokekar og kniver, som med teknologi og ergonomi styrker presisjon og ytelse. Foto: Fiskars.

Taiten er oppkalt etter det finske ordet for "dyktig" og designet for å hjelpe den engasjerte amatørkokken å bringe ideene sine ut i livet.

Kombinasjonen av moderne design, teknologi og innovasjon gir serien et håndtak og DNA som matcher et nærmest profesjonelt ambisjonsnivå og gjør samtidig kokekaret og knivene til en intelligent partner under arbeid.

Taiten saute- og stekepannene med kropp laget av 100 prosent resirkulert aluminium har dermed en spesiell OPTIHEATTM-teknologi som hindrer dem i å overopphetes på induksjonstopper, mens seriens ultralette kniver med titanblader sjelden trenger å slipes takket være LZR-EDGETM-teknologien.

Skaftet i mørke stål på Taiten-knivene har også et taktilt 3D-mønster, som sikrer det ultimate grepet under arbeidet, samtidig som det utgjør en sofistikert designfunksjon.

- HCL

Relatert innhold

19.11.2024Designbase.no

Carpets & Rugs vokser

18.11.2024Designbase.no

Paula Gerbase utnevnt til Kreativ Direktør hos Georg Jensen

11.11.2024Eva Solo

Sponseret

Hva skal til for å bli verdens beste kokk?

11.11.2024Eva Solo

Sponseret

Kjøkkenklassikere nå i resirkulerte materialer

11.11.2024Eva Solo

Sponseret

Stilfull og effektiv avfallssortering

25.10.2024F&H Group AS

Sponseret

Peugeot-kverner med et dryss av nordiske farger

24.10.2024F&H Group AS

Sponseret

Nytt i SINGLES-serien: FSC-sertifisert skjærebrett med unike detaljer

24.10.2024F&H Group AS

Sponseret

Håndlaget steintøy fra Villa Collection Denmark

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023