Dedikert til kulinarisk fortreffelighet

Optimalisering, foredling og perfeksjonering er stadier på den kulinariske reisen – og Fiskars sitt nye kjøkkenkonsept er nettopp rettet mot den lidenskapelige matentusiasten.

Taiten-serien består av kokekar og kniver, som med teknologi og ergonomi styrker presisjon og ytelse. Foto: Fiskars.

Taiten er oppkalt etter det finske ordet for "dyktig" og designet for å hjelpe den engasjerte amatørkokken å bringe ideene sine ut i livet.

Kombinasjonen av moderne design, teknologi og innovasjon gir serien et håndtak og DNA som matcher et nærmest profesjonelt ambisjonsnivå og gjør samtidig kokekaret og knivene til en intelligent partner under arbeid.

Taiten saute- og stekepannene med kropp laget av 100 prosent resirkulert aluminium har dermed en spesiell OPTIHEATTM-teknologi som hindrer dem i å overopphetes på induksjonstopper, mens seriens ultralette kniver med titanblader sjelden trenger å slipes takket være LZR-EDGETM-teknologien.

Skaftet i mørke stål på Taiten-knivene har også et taktilt 3D-mønster, som sikrer det ultimate grepet under arbeidet, samtidig som det utgjør en sofistikert designfunksjon.

- HCL

Relatert innhold

26.04.2024Designbase.no

Ambiente Trends 24+: En iscenesettelse av luksusen av stillhet, nye komposisjoner og digitale innovasjoner

24.04.2024Designbase.no

Heimtextil samarbeider med Patricia Urquiola i 2025

16.04.2024Designbase.no

Hamonoya er en ny distributør for Patisse

15.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Gode 79NORD-nyheter fra Morsø

11.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Essensen av kvalitet fra HOLM

10.04.2024Witt A/S

Sponseret

Brygg kaffe som de profesjonelle baristaene

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

La våren innby til skalldyrfest.

25.03.2024Witt A/S

Sponseret

Glad i bobler? Lag dem selv – i alt!

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023